Translate

петак, 21. август 2015.

BIKINI O.S. Baby Bubu pletnene pelene

Moderna, zdrava,čarobno nežna, od prirodnih materijala, platnena pelena modela-bikini, (uložak je odvojiv od pelene radi lakšeg održavanja i sušenja pelene). Pelenu beba može koristi od rođenja, do odvikavanja bebe od pelena, što je svrstava u kategoriju O.S .pelena, One-Size, ove pelene rastu zajedno sa vašom bebom. (Uz pomoć drikera podesiva je željena veličina pelene koja se oblikuje i prilagođava telu bebe). Odgovara bebama od 4-18 kg.

Pelena se sastoji iz tri sloja:

- Spoljašnji sloj je izrađen od materijala iz naše ponude a to su: Pamučni velur, Interlok pamuk, veoma mekan i nežan, Organski pamuk

-Srednji sloj pelene je od Micro Fleece materijala. Super upijajući materijal koji odvalči vlagu i bebi daje osećaj suvoće. Sirovinski sastav 100% pamuk.

-Sloj pelene koji prianja uz bebinu kožu je od udobnog i mekanog Pamučnog velura, a može biti po Vašoj želji i od Bambusa ili od Organskog pamuka.

Pelene se rade po dogovoru i po Vašem zahtevu. Svi materijali koje upotrebljavamo za izradu pelena su sertifikovani Oeko-Tex standardom 100 a drikeri Eco-Friendly standardom, što dokazuje da su u potpunosti bezbedni za Vašu bebu.

-Na peleni su postavljene lastiš gumice koje anatomski veoma nežno prianjaju uz nogice i na leđima bebe i ne dozvoljavaju da sadržaj iz pelene dopre van nje.


-Uz pelenu se dobijaju 2 troslojna uloška.

Naravno osim materijala po želji možete odabrati boju konaca kao i boju drikera sa kojima ćemo samo za Vašu bebu izraditi pelene.

Na raspolaganju su Vam drikeri u sledećim bojama: Crvena, Zelena, Plava, Žuta, Oranž,
Pink-Roze, Baby-Roze, Violet-Ljubičasta, Bela...

Boje konaca koje su Vam na raspolaganju za pelene Vaše bebe su: Crvena, Zelena, Plava, Teget, Žuta, Oranž, Pink-Roze, Baby-Roze, Violet-Ljubičasta, Bela kao i Šareni konac koji daje poseban efekat platnenoj peleni.

-Bambus- Baby Bubu Bikini pelena je izrađena isključivo samo od Bambus materijala






                                                 



















                                                               


                                                                         
                                                       

                                        
                                                                      
      
                                               

Нема коментара:

Постави коментар