Translate

петак, 21. август 2015.

UNIVERSAL-MAXI SPLIT O.S. Baby Bubu platnene pelene

Moderna, zdrava,  čarobno mekana, od  prirodnih materijala, platnena pelena model MAXI-split, (uložak je odvojiv  od pelene radi lakšeg održavanja i sušenja pelene).  Pelena je namenjena krupnijim bebama od 9 – 29 kg. ili do odvikavanja od pelena, što je svrstava u kategoriju O.S. pelena, One-Size  (Uz pomoć drikera podesiva je željena veličina pelene koja se oblikuje i prilagođava telu bebe).
Pelena se sastoji iz devet slojeva:
- Spoljašnji sloj je izrađen od materijala iz naše ponude a to su: Pamučni velur, Interlok pamuk, veoma mekan i nežan, Štampani pamuk,  Organski pamuk, Bambus materijal...
-Srednji sloj pelene je od Cotton Fleece materijala.  Super upijajući  materijal koji odvalči vlagu i bebi daje osećaj suvoće. Sirovinski sastav 100% pamuk
-Sloj pelene koji prianja uz bebinu kožu je od udobnog i mekanog Pamučnog velura, Bambusa  ili od Organskog pamuka.
Ostala 6 sloja su odvojiva od pelene radi lakšeg pranja i sušenja. Izradjeni su od Cotton Fleece materijala  i pamučnog velura do bebine kože. Po Vašoj želji mogu biti od bambus materijala ili organskog pamuka.
Pelene se rade po dogovoru i po Vašoj želji. Svi materijali koje upotrebljavamo za izradu pelena su sertifikovani  Oeko-Tex standardom 100 i Eco-Friendly  standardom, što dokazuje da su u potpunosti bezbedni za Vašu bebu.
-Na peleni su postavljene lastiš gumice koje anatomski veoma nežno prianjaju uz nogice i na leđima bebe i ne dozvoljavaju da sadržaj iz pelene dopre van nje.
 -Bambus materijal i Organski pamuk imaju odličnu moć upijanja jako su meki a osim toga i prirodno otporni na bakterije i gljivice. Sprečava iritaciju kože i pelenski osip. Samim tim se smanjuje i upotreba zaštitnih krema. Bambus materijal kao i Organski pamuk spadaju u grupu zelenih ili eco materijala jer se za uzgajanje ne koriste pesticidi i herbicidi
.
Naravno osim materijala po želji možete odabrati i boju konca i boju drikera sa kojima ćemo samo za Vašu bebu izraditi pelene. Na raspolaganju su Vam: crvena, zelena, plava, žuta, zelena, pink boja drikera. Boje konaca koje možete odabrati za pelenu Vaše bebe su: crvena, zelena, plava, žuta, zelena, pink kao i šareni konac koji daje poseban efekat peleni.


-Bambus- Baby Bubu MAXI   pelena je izrađena isključivo samo od Bambus materijala.



                                             https://www.facebook.com/cloth.diapers.baby.bubu/photos/?tab=album&album_id=808606689241227




    







          













      

Нема коментара:

Постави коментар