Translate

петак, 21. август 2015.

NEO NATALE - Newborn pelenice za tek rođene bebe



Pelenice NEO NATALE se preporučuju i namenjene su upotrebi kod tek rođenih beba ili onih koje su rođene sa malom težinom ili prevremeno. Drikerima postavljenim na pelenici veoma lako se podešava veličina pelenice , koja se oblikuje po meri Vaše bebe, time smo postigli da pelenicu beba može duže upotrebljavati.

Pelenice su izrađene od tri sloja veoma nežnih i čarobno mekanih materijala koji u potpunosti odgovaraju bebinoj koži. 

- Spoljašnji sloj je izrađen od materijala iz naše ponude a to su: Pamučni velur, Interlok pamuk, Organski pamuk ili Bambus materijal.

-Srednji sloj pelene je od Micro Fleece materijala. Super upijajući materijal koji odvalči vlagu i bebi daje osećaj suvoće (stay dry efekat). 


-Sloj pelene koji prianja uz bebinu kožu je od udobnog i mekanog Pamučnog velura, a može biti po Vašoj želji i od Bambusa ili od Organskog pamuka.

Pelene se rade po dogovoru i po Vašem zahtevu. Svi materijali koje upotrebljavamo za izradu pelena su sertifikovani Oeko-Tex standardom 100 a drikeri Eco-Friendly standardom, što dokazuje da su u potpunosti bezbedni za Vašu bebu.

Na pelenici su postavljene lastiš gumice koje anatomski veoma nežno prianjaju oko nogica i na leđima bebe i ne dozvoljavaju da sadržaj iz pelene dopre van nje.

-Bambus materijal i Organski pamuk imaju odličnu moć upijanja jako su meki a osim toga i prirodno otporni na bakterije i gljivice. Sprečava iritaciju kože i pelenski osip. Samim tim se smanjuje i upotreba zaštitnih krema. Bambus materijal kao i Organski pamuk spadaju u grupu zelenih ili eco materijala jer se za uzgajanje ne koriste pesticidi i herbicidi.


Naravno osim materijala po želji možete odabrati boju konaca kao i boju drikera sa kojima ćemo samo za Vašu bebu izraditi pelene.
Na raspolaganju su Vam drikeri u sledećim bojama: Crvena, Zelena, Plava, Žuta, Oranž,
Pink-Roze, Baby-Roze, Violet-Ljubičasta, Bela...
Boje konaca koje su Vam na raspolaganju za pelene Vaše bebe su: Crvena, Zelena, Plava, Teget, Žuta, Oranž, Pink-Roze, Baby-Roze, Violet-Ljubičasta, Bela kao i Šareni konac koji daje poseban efekat platnenoj peleni.


-Bambus- Baby Bubu NEO NATALE pelenica je izrađena isključivo samo od Bambus materijala










Нема коментара:

Постави коментар