Translate

петак, 21. август 2015.

POCKET O.S. Baby Bubu platnene pelene

Moderne, zdrave,čarobno nežne, od prirodnih materijala, platnene pelene modela-Pocket. (Pelene su sa džepom  koji služi za umetanje  uloška za upijanje). Pelene beba može koristi od rođenja, do odvikavanja od pelena, što je svrstava u kategoriju O.S .pelena, One-Size, ove pelene rastu zajedno sa vašom bebom. (Uz pomoć drikera podesiva je željena veličina pelene koja se oblikuje i prilagođava telu bebe). Od 3-18 kg.
Pocket pelena

Pelena se sastoji iz tri sloja:

- Spoljašnji sloj je izrađen od materijala iz naše ponude: Pamučni velur, Interlok pamuk, veoma mekan i nežan, Organski pamuk , Bambus materijal od bambus vlakana.


-Srednji sloj pelene je od Micro Fleece materijala. Super upijajući materijal koji odvalči vlagu i bebi daje osećaj suvoće. Sirovinski sastav 100% pamuk.

-Sloj pelene koji prianja uz bebinu kožu je od udobnog i mekanog Pamučnog velura, a može biti po Vašoj želji i od Bambusa ili od Organskog pamuka.

Pelene se rade po dogovoru i po Vašem zahtevu. Svi materijali koje upotrebljavamo za izradu pelena su sertifikovani Oeko-Tex standardom 100 a drikeri Eco-Friendly standardom, što dokazuje da su u potpunosti bezbedni za Vašu bebu.

-Na peleni su postavljene lastiš gumice koje anatomski veoma nežno prianjaju uz nogice i na leđima bebe i ne dozvoljavaju da sadržaj iz pelene dopre van nje.

-Uz pelenu se ne dobijaju ulošci.  Visoko upijajuće  uloške ili  uložak za pocket pelenu  možete posebno poručiti iz naše ponude uložaka. Umesto uložaka može Vam poslužiti i tetra pelena ili neki  mekani frotirski peškirić

-Bambus materijal i Organski pamuk imaju odličnu moć upijanja jako su meki a osim toga i prirodno otporni na bakterije i gljivice. Sprečava iritaciju kože i pelenski osip. Samim tim se smanjuje i upotreba zaštitnih krema. Bambus materijal kao i Organski pamuk spadaju u grupu zelenih ili eco materijala jer se za uzgajanje ne koriste pesticidi i herbicidi.

Naravno osim materijala po želji možete odabrati i boju konca i boju drikera sa kojima ćemo samo za Vašu bebu izraditi pelene. 
Na raspolaganju su Vam drikeri u sledećim bojama: Crvena, Zelena, Plava, Žuta, Naradžasta, Pink-Roze, Baby-Roze, Violet-Ljubičasta, Bela...
Boje konaca koje možete odabrati za pelenu Vaše bebe su: Crvena, Zelena, Plava, Teget, Narandžasta, Žuta, Pink-Roze, Baby-Roze, Violet-Ljubičasta, Bela kao i Šareni konac koji daje peleni poseban efekat.

Нема коментара:

Постави коментар