Translate

петак, 21. август 2015.

PREMIUM AIO - SVE U JEDNOJ Baby Bubu pelena

PREMIUM AiO (All in One ili sve u jednoj) pelena je od vodonepropuštajućeg-paropropusnog PUL sloja, uz pelenu nije potrebno posebno kupovati zaštitne gaćice.

Željena veličina pelenice se podešava i prilagođava pomoću drikera. I ove pelene rastu zajedno sa vašom bebom, jedna pelena se može koristi od rođenja do odvikavanja bebe od pelena, što je svrstava u kategoriju O.S. pelena, One-Size. Za bebe od 3-18 kg.

Pelena se sastoji iz tri sloja:

- Spoljašnji sloj je od PUL materijala, koji propušta vazduh da bebina koža diše, a ne propušta tečnost, tako da će odeća Vaše bebe uvek ostati suva. 

-Srednji sloj pelene je od Micro Fleece materijala. Super upijajući materijal koji odvalči vlagu i bebi daje osećaj suvoće. 

-Sloj pelene koji prianja uz bebinu kožu je od udobnog i mekanog Pamučnog velura, a može biti po Vašoj želji i od Bambusa ili od Organskog pamuka.

Pelene se rade po dogovoru i po Vašem zahtevu. Svi materijali koje upotrebljavamo za izradu pelena su sertifikovani Oeko-Tex standardom 100 a drikeri Eco-Friendly standardom, što dokazuje da su u potpunosti bezbedni za Vašu bebu.

-Na peleni su ušivene lastiš gumice koje anatomski veoma nežno prianjaju uz nogice i na leđima bebe i ne dozvoljavaju da sadržaj iz pelene dopre van nje.

- 20 postavljenih drikera omogućavaju podešavanje željene veličine i oblikovanje pelene po meri Vaše bebe. Drikere koje koristimo su proizvod jednog od naj renomiranijih svetskih proizvođača „KAM“, poseduju sertifikat Eco-Frendly ,što ispunjava uslove za bezbednu izradu odevnih predmeta namenjenih bebama i maloj deci.

-Uz pelenu se dobija troslojni uložak

Bambus materijal i Organski pamuk imaju odličnu moć upijanja jako su meki a osim toga i prirodno otporni na bakterije i gljivice. Sprečava iritaciju kože i pelenski osip. Samim tim se smanjuje i upotreba zaštitnih krema. Bambus materijal i Organski pamuk spadaju u grupu zelenih ili eco materijala jer se za uzgajanje ne koriste pesticidi i herbicidi.

Naravno osim materijala po želji možete odabrati boju konaca kao i boju drikera sa kojima ćemo samo za Vašu bebu izraditi pelene.
Na raspolaganju su Vam drikeri u sledećim bojama: Crvena, Zelena, Plava, Žuta, Oranž,
Pink-Roze, Baby-Roze, Violet-Ljubičasta, Bela...
Boje konaca koje su Vam na raspolaganju za pelene Vaše bebe su: Crvena, Zelena, Plava, Teget, Žuta, Oranž, Pink-Roze, Baby-Roze, Violet-Ljubičasta, Bela kao i Šareni konac koji daje poseban efekat platnenoj peleni.















2 коментара:

  1. Odlična pelenica,ne sputava bebu prilikom puzanja,hodanja,nije debela i ne steže. Beba zadovoljna a mami je super sto nema i zaštitnih gaćica,za čas je beba presvučena
    Hvala Ana

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala na predivnim komplimentina :-) Drago mi je da ste Vi i beba zadovoljne.

    ОдговориИзбриши