Translate

петак, 21. август 2015.

MATERIJALI

Materijale koje koristimo za izradu pelena su sertifikovani standardom Oeko-Tex 100 (Poverenje u tekstil) što podrazumeva da su testirani na sadrzaj: Formaldehida, Teških metala, Pesticida, Herbicida, Alergenih boja, PH vrednost , Ftalate i td. Standard se primenjuje svugde u Svetu a naročito je obavezujući u zemljama Evropske Unije. 

Isključivo se primenjuje za standardizaciju sirovina, materijalai gotovih proizvoda u tekstilnoj industriji. 

Standard podrazumeva više kategorija testiranja i primene, u prvu kategoriju spadaju materijali koji se koriste za izradu bebi i dečijijih odevnih predmeta koji mogu bez ikakvih posledica doći u direktan kontakt sa osetljivom kožom bebe.
Materijale za našu proizvodnju platnenih pelena nabavljamo od poznatih svetskih proizvođača sa više decenijskim iskustvom u proizvodnji tekstilnih materijala kao i platnenih
 pelena. Svi oni poseduju sertifikat Oeko-Tex standard 100. Prve kategorije.

Pelene sami dizajnirate i izrađuju se po dogovoru i po Vašoj želji. Naravno osim materijala po želji možete odabrati boju konca kao boju drikera sa kojima ćemo samo za Vašu bebu izraditi pelene.
Na raspolaganju su Vam drikeri u sledećim bojama: Crvena, Zelena, Plava, Žuta, Oranž, Pink-Roze, Baby-Roze, Violet-Ljubičasta, Bela...
Boje konaca koje možete odabrati za pelene Vaše bebe su: Crvena, Zelena, Plava, Teget, Žuta, Oranž, Pink-Roze, Baby-Roze, Violet-Ljubičasta, Bela kao i Šareni konac koji daje poseban efekat platnenoj peleni.



Bambus materijal - 70 % Bamboo 30 % Cotton Fleece
                                   
 
    
             Organski pamuk


PUL beli
PUL HELLO KITTY
PUL PATKICE
PUL MAFINI


Pamučni velur



Štampani pamuk-Interlok
     











Štampani pamuk







Konac
Drikeri




Нема коментара:

Постави коментар